Veelgestelde vragen

En de meest duidelijke antwoorden

Wat is de doorlooptijd van de programma's?

Alle programma’s zijn ingericht om maximale effectiviteit voor jou als ondernemer en hebben dus een relatief korte doorlooptijd. StartUp duurt maximaal 5 weken. De doorlooptijd van ScaleUp en StayUp bedraagt maximaal 8 weken.

Hoe weet ik of een programma voor mij & mijn bedrijf geschikt is?

De beste manier om dat te achterhalen is het volgen van de gratis online training. In 15 minuten heb je een duidelijk beeld wat het programma voor jou kan betekenen. Als je daarna nog vragen hebt, kun je een persoonlijk ambitiegesprek plannen om samen met Peekaboo te beoordelen welk programma voor jou het meest geschikt is.

Waarom zijn de programma’s op deze manier opgebouwd?

We hebben de programma’s op basis van bewezen wetenschappelijke modellen samengesteld. De opzet en samenstelling van de programma’s passen bij de specifieke ontwikkelfase van bedrijven. Hierdoor zijn de programma’s het meest waardevol voor de deelnemers.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het programma?

Iedere module vergt maximaal 4 uur tijd. Dat betekent voor StartUp, dat je puur voor het programma rekening moet houden met maximaal 16 uur tijdsinvestering. Aangezien ScaleUp & StayUp een langere doorlooptijd hebben, zal jouw investering in tijd maximaal 32 uur bedragen.

Heeft het programma wel hetzelfde effect als een regulier adviestraject?

Nee. De programma’s hebben meer effect dan de inhuur van een externe organisatieadviseur of consultant. Dit komt omdat de opbouw ervoor zorgt dat je zelf in staat bent om de sprong naar de succes & vrijheid te maken. Hierdoor worden nieuwe werkwijzen sterk verankerd in jouw bedrijf en ben je niet (meer) afhankelijk van derden.

Wat gebeurt er na afloop van het programma?

Na afloop van het programma heb je zelf de keuze. Of je kiest ervoor om volledig zelfstandig verder te werken aan het realiseren van jullie toekomstsucces en je eigen vrijheid. Of je kiest ervoor een strippenkaart te nemen, zodat Peekaboo je periodiek blijft helpen bij de realisatie van jullie toekomstambitie.

Bij wie kan ik terecht als ik tussentijds vragen heb?

Vragen kun je direct aan Peekaboo stellen. Dat kan via e-mail of WhatsApp, maar uiteraard ook gewoon telefonisch. Daarnaast kun jij tijdens het wekelijkse vragenuurtje (Q&A) ook gewoon je vragen stellen.

Kan ik losse modules van het programma kopen?

Nee. We hebben de programma’s met zorg samengesteld om te zorgen dat jij het maximale resultaat kan bereiken. Het aanbieden van losse modules zou hier afbreuk aan doen. Ben je toch op zoek zijn naar een maatwerkoplossing, neem dan persoonlijk contact met Peekaboo op om je wensen samen te bespreken.

Kan ik het programma tussentijds pauzeren?

Ja. Dat kan. Het is belangrijk dat je met focus & in rust deelneemt aan het programma. Dat heeft een positief effect op de kwaliteit van de resultaten. En soms vragen andere zaken onverhoopt toch jullie aandacht. Je kan dan zelf kiezen wanneer je weer verder wilt gaan met het programma.

Wanneer ontvang ik de factuur voor het programma?

Net zoals een product dat je in de supermarkt koopt, reken je de programma’s ook meteen af. Op het moment dat je start met het programma, ontvang je een factuur. Deze heeft een betalingstermijn van 14 dagen.

Volg de gratis online training.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deelnemen aan training