alles draait om actie

Voor je gevoel weet je wat er moet gebeuren om met jouw bedrijf de volgende stap te zetten. Samen met je medewerkers heb je idee├źn in kaart gebracht & beschreven. Maar hoe zorg je er nu voor dat deze inzichten & plannen ook daadwerkelijk het beoogde effect hebben? En jullie weer een stap dichter bij de realisatie van jullie dromen brengen.

Het is van belang dat je met je mensen zorgt dat je met elkaar aan de slag gaat: in multi-disciplinaire groepen gaan mensen zelf verbeteringen implementeren. En je denk vast: dat gaat mis als ik niet aan het stuur zit. Dat klopt. En dat is ook de bedoeling. Om te zorgen dat mensen implementatie onder de knie krijgen is het belangrijk dat ze leren hoe het niet moet. En daarna ervaren wat ze de volgende keer wel moeten DOEN. Want als jij het telkens voordoet, leren zij hoe goed jij het kan. Niet hoe zij het moeten doen.

Met behulp van simpele & praktische tools kun je deze teams zelfstandig verbeteringen laten implementeren. En hou jij tegelijkertijd het overzicht & bewaak je de voortgang. Jij hoeft alleen maar te overzien & je medewerkers aan te moedigen stap voor stap aan de slag te gaan.

Klant:
YouTube
Branche:
Video