met de juiste inzichten

integraal verbeteren

Om jullie ambities duurzaam te realiseren, maken wij gebruik van harde feiten, gedestilleerd uit gevalideerd performance onderzoek. Hierbij gaat de primaire aandacht uit naar dé 5 groeifactoren van iedere organisatie: leiderschap, cultuur, lange termijn focus, innovatie & waarde én de kracht van medewerkers. Het Peekaboo Ambitie Plan biedt de inhoud & het kader om dromen & doelen te verwezenlijken. Dus géén losstaande verbeterplannetjes, maar integrale actie om jullie ambities waar te maken & winst & tevredenheid blijvend te verhogen.

ambities waarmaken

flexibel-transparant-effectief

Wetenschappelijk bewijs vertaald naar dagelijkse praktijk. Met periodieke begeleiding tegen een vast maandtarief. Overzichtelijk, transparant & met maximaal effect om jullie de volgende stap te laten maken. Wij halen de onderste steen boven om jullie ambitie te kunnen realiseren. Altijd eerlijk & soms confronterend. Jullie zijn zelf regisseur van jullie groeitraject. Wij dienen als vraagbaak, gespreksleider & procesbewakers. Samen sterk de toekomst in!

snel inzicht

meer tijd voor actie

Het gemiddelde adviesbureau neemt gemiddeld 24-36 weken de tijd om een duidelijk beeld te vormen van de problematiek van jouw bedrijf.
Dat vinden wij bij Peekaboo dus onzin. Dat is tijd & geld dat gebruikt moet worden voor het essentiële onderdeel van ambities realiseren:
de implementatie van de broodnodige actie. Natuurlijk hechten wij waarde aan een goede inventarisatie. En die krijg je van ons binnen 14-21 dagen. Daarna gaan we aan de slag met het versterken van de 5 elementaire groeifactoren van jouw bedrijf. Met workshops, trainingen & persoonlijke coaching. Zo worden & blijven jullie een tiekomstbestendig bedrijf dat meer winst maakt & waar blije medewerkers rondlopen.

bel me (kn)op

de aanpak van peekaboo

is anders dan standaard

Bij Peekaboo staat groeien centraal. Daarin zijn we zeker niet uniek. Wat ons onderscheid van anderen, is onder andere het ontbreken van uurtarieven. Of maandenlang met een kudde consultants door je bedrijf denderen. En bevestigen wat je eigenlijk al weet. Bij Peekaboo ben jij de regisseur van je groeitraject & begeleiden wij bij jouw groeiproces & helpen je koersvast te blijven. Met inzicht van HD kwaliteit. Door periodiek te sparren, te adviseren of je medewerkers te helpen nieuwe initiatieven te ontplooien. Want echt structureel succes komt van binnen een organisatie. En is dus niet in te kopen.