groeien met

Peekaboo

DAAROM STAAN WIJ 'S OCHTENDS OP
Onze passie is om ondernemend Nederland te helpen bij de realisatie van structurele organisatiegroei. Wij zijn overtuigd dat deze groei voortkomt uit de juiste balans tussen resultaat & mens en daarom ondersteunen wij onze klanten dagelijks bij het realiseren van een klimaat waar blije mensen werken aan het leveren van topprestaties.

ZO DOEN WIJ DAT
Peekaboo borgt de groei van klanten door het gebruik van gevalideerde & bewezen methodes & het hanteren van een betaalbare, flexibele samenwerking. Omdat de focus op implementatie ligt, zijn onze klanten zelf regisseur van hun groeitraject. Naast on site ondersteuning verzorgt Peekaboo ook trainingsprogramma’s om organisaties in staat te stellen zelf de balans tussen resultaat & mens te realiseren.

SAMEN IN EEN STERKERE WERELD
Omdat implementatiegerichte bedrijfssteun de nieuwe norm wordt, zijn steeds meer organisaties in staat om hun prestaties te verbeteren. Door de structurele toename van welvaart & verhoogde tevredenheid van mensen kan iedereen werken aan zakelijke groei én persoonlijke ontwikkeling. En ontstaat een wereld waarin je kan ondernemen met je hoofd en je hart.

DE DROOM VAN PEEKABOO
Voor 23 april 2030 wil Peekaboo 5.000 ondernemers helpen een werkklimaat te realiseren dat garant staat voor structurele groei, blije medewerkers & tevreden klanten.

meer info over groeiklimaat
100%
Tevreden klanten
153
Productieve medewerkers
€ 3.024,-
bijgedragen aan All4Small

dit is

remco Hopmans

Geestesvader van Peekaboo & vader van mijn prachtige dochters, Cato, Pleun, Sofie & echtgenoot van Hanneke, mijn lieve vrouw. Samen genieten we van lachen met vrienden, (te) vaak gepaard met lekker eten & drinken. Ter compensatie ga ik met regelmaat hockeyen, skiën & golfen.

Remco Hopmans

Mijn managementervaring & afgeronde MBA zorgt ervoor dat ik strategie makkelijk in de praktijk toepas. Deze praktische inslag vormt de basis voor de groeiprogramma's van Peekaboo die zich richten het creeren van balans tussen resultaten & blije medewerkers. Mijn topsportachtergrond (hockey) heeft mij waardevolle lessen geleerd over doorzettingsvermogen & effectief teamwerk.

dromen worden

werkelijkheid

Eerlijk gezegd, zijn we dromers. We dromen van een prachtige werkelijkheid. Een wereld waar je onderbuik het startpunt is voor het nemen van de juiste zakelijke beslissingen. Een wereld waarin je kan ondernemen met je hoofd & je hart. Waar verbinding tussen mens & organisatie garant staat voor structureel succes.
Gelukkkig zijn we ook pragmatisch ingesteld. Daardoor zijn we in staat om jouw dromen te transformeren tot dagelijkse werkelijkheid. Door het gebruik van harde feiten. Door onze aandacht te vestigen op de implementatie van dé 5 groeifactoren. Door gereedschap aan te reiken waar je zelf mee aan de slag kan. En door jou de regisseur van jullie groeitraject te laten zijn.

Peekaboo is ontstaan uit de overtuiging dat je onderbuik het beste startpunt is voor het nemen van de juiste zakelijke beslissingen en dat echte verbinding tussen mens & organisatie garant staat voor succes. Vandaar dat wij ondernemen met ons hoofd & hart centraal stellen bij onze werkwijze. Ratio & emotie zijn onlosmakelijk verbonden & versterken elkaar in de werkwijze naar groei, blije medewerkers & tevreden klanten.

Praktisch

en zonder uurtarief


Verwacht geen consultants in maatkostuum. Of dikke rapporten die jij niet wilt lezen & wij niet willen schrijven. Je krijgt van ons heldere inzichten, praktische adviezen, bruikbare tools & toepasbare trainingen. Omdat Peekaboo geen uurtarief hanteert, maar met flexibele abonnementen werkt, realiseren we structurele & betaalbare ondernemerssteun. Zodat jouw bedrijf structureel groeit & je samenwerkt met blije medewerkers én tevreden klanten.

bel me (kn)op

Remco Hopmans

Groei Partner

Geestesvader van Peekaboo & vader van mijn prachtige dochters, Cato, Pleun, Sofie & echtgenoot van Hanneke, mijn lieve vrouw. Samen genieten we van lachen met vrienden, (te) vaak gepaard met lekker eten & drinken. Ter compensatie ga ik met regelmaat hockeyen, skiën & golfen.

Eerlijk gezegd, zijn wij dromers. We dromen van een prachtige werkelijkheid. Een wereld waar je onderbuik het startpunt is voor het nemen van de juiste zakelijke beslissingen. Een wereld waarin je kan ondernemen met je hoofd & je hart. Waar verbinding tussen mens & organisatie garant staat voor structureel succes.

10%

doneren wij met ons hart

Of je nou Anna of Ahmed gaat heten, geboren worden is een wonder. Vaak gaat het goed, maar soms ook helemaal niet. Een baby die veel te vroeg geboren wordt of een kindje met één of meerdere afwijkingen heeft een moeilijke start. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat er een nieuwe start moet komen. Neonatologen, verpleegkundigen, een heel medisch team van de afdeling Neonatologie van het Radboudumc staat in zo'n geval klaar om een kleine Anna of Ahmed te helpen zo'n start opnieuw te kunnen laten maken.
All4Small is opgericht door & op initiatief van kinderartsen, neonatologen en verpleegkundigen om deze kwetsbare en tere patiëntjes beter te helpen & om aandacht te vragen voor belangrijk onderzoek dat de levenskansen van pasgeboren kinderen vergroot. Omdat wij uit persoonlijke ervaring weten dat alle liefde, zorg & middelen van onschatbare waarde zijn om pasgeboren met een levensbedreigende aandoening de beste nieuwe kans te bieden die mogelijk is, staan wij met alle liefde jaarlijks 10% van de winst van Peekaboo af aan All4Small.

All4Small
All4Small