Blijvend succesvol zijn en meer tijd, rust & vrij van de dagelijkse operatie?

Remco Hopmans
|
Mar 16, 2021
Blijvend succesvol zijn en meer tijd, rust & vrij van de dagelijkse operatie?

Financieel succes, persoonlijke vrijheid, maatschappelijke impact. Wat je ook nastreeft, er zijn 5 vragen die je moet kunnen beantwoorden om jouw succes te realiseren.

Volgens een peiling van Schouten & Nelissen, recent te lezen in het katern “Werk & Geld in het Financieel Dagblad, “heeft 75% van de medewerkers geen idee wat het doel van het bedrijf is & hoe zij daar dagelijks aan bijdragen. En voelt minder dan 25% zich gewaardeerd door hun werkgever.” Dat klinkt nou niet echt als een solide basis om succesvol de toekomst in te gaan.

Wil je meer omzet realiseren? Of groeien in aantal medewerkers? Of juist groeien in aantal klanten. Misschien wil je de kwaliteit van jullie product of dienst verbeteren? Of jezelf vrijmaken uit de operatie? En de belangrijk(st)e medewerkers van je bedrijf voor langere tijd binden & boeien? 

Iedereen definieert succes op haar of zijn eigen wijze. Financieel succes, persoonlijke vrijheid, maatschappelijke impact. Wat je ook nastreeft, er zijn 5 vragen die je moet kunnen beantwoorden om jouw succes te realiseren, 5 bouwstenen die het fundament van succes bepalen:

Winnend Team
Hoe zorgen we dat we de juiste mensen en de juiste competenties aan boord hebben?

Toekomstvisie
Wat is de kern van ons bestaan en waar kunnen wij potentieel de allerbeste in zijn?

Strategie
Hoe ziet onze routekaart eruit en wat is over 15 jaar de bestemming van onze expeditie?

Executie
Welke concrete activiteiten ondernemen we om onze bestemming te bereiken?

Borging
Hoe verankeren we deze activiteiten binnen onze organisatie?

Deze bouwstenen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze zorgen ervoor dat medewerkers precies weten wat het doel van jouw bedrijf is. Tegelijkertijd biedt je met dit fundament een kader voor duidelijkheid en vrijheid voor medewerkers om zelf de verantwoordelijkheid te nemen en substantieel bij te dragen aan jullie succes en jouw vrijheid. Hierdoor wordt de binding tussen medewerkers en organisatie steeds sterker en voelen medewerkers zich aanzienlijk meer gewaardeerd.

Volg de gratis online training.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deelnemen aan training