Resultaat & blije medewerkers

“Ik werd getriggerd door een online artikel van Peekaboo en heb op basis daarvan deelgenomen aan één van hun masterclasses. Voorafgaand hieraan was ik nog wat sceptisch. Het creëren van balans tussen een financiële (harde) kant van de organisatie en de menselijke (zachte) kant leek mij een behoorlijke opgave. In de praktijk zijn deze immers niet altijd eenvoudig te verenigen.

Aangezien we tijdens de masterclass geïnspireerd en verrast zijn, hebben we besloten een – speciaal op ons afgestemd – groeitraject met Peekaboo te starten. En dit groeitraject bevalt goed. Ik ervaar de samenwerking als zeer prettig. Peekaboo is in staat om mij door middel van zelfreflectie te laten inzien dat ik iets kan verbeteren.

Het levert mij als leider van FRMWRK inzichten op waarmee ik concreet aan de slag kan om de organisatie naar een next level te brengen en zo onze doelen (blije medewerkers, goed rendement & tevreden klanten) daadwerkelijk kunnen realiseren.

Ik verwacht dat soortgelijke MKB bedrijven zoals wij, waarbij de ondernemer aan het roer zit, het groeiprogramma van Peekaboo als zeer waardevol zullen ervaren. En als je nog twijfelt, laat je dan verrassen tijdens een Peekaboo Masterclass.”

Klant:
Thomas, eigenaar FRMWRK
Branche: 
Online bureau voor webshops & websites
lees meer klantervaringen