Professionaliseren én groeien

Ik vond het vooraf lastig om te bepalen of ik de juiste partij te pakken had om ons verder te kunnen helpen. Is een eenpitter de juiste keuze of moet ik kiezen voor een grotere organisatie? Inmiddels blijkt dat we goed bij elkaar passen.

De samenwerking is ronduit goed en Peekaboo neemt de tijd om ons te begeleiden en coachen. De pragmatische instelling van Peekaboo - zonder poeha - vind ik erg prettig. Daarnaast is de persoonlijke betrokkenheid en enthousiasme met af en toe een kwinkslag wat je zoekt bij dit soort trajecten.

De samenwerking met Peekaboo levert ons in eerste instantie inzicht en begeleiding in het opener en professioneler maken van onze organisatie. De resultante daarvan zijn blijere werknemers en klanten. En daardoor worden wij in staat gesteld om onze ambities waar te maken & onze groeidoelstelling van 25% daadwerkelijk te realiseren.

Voor veel MKB'ers met een organisatorisch / motivatie / rendement vraagstuk is Peekaboo een interessante & waardevolle gesprekspartner om met de juiste focus verder te professionaliseren & te groeien.

Klant:
Algemeen directeur sportgroothandel
Branche: 
Groothandel in sportartikelen
Website:
lees meer klantervaringen