Inzicht & implementatie

Ik heb behoorlijk getwijfeld of duurzame groei wel is in te passen in onze organisatie, maar nu de samenwerking met Peekaboo loopt is, durf ik te zeggen dat mijn ervaring goed is. Het is prettig om op verschillende vlakken met iemand die niet direct aan ons bedrijf is gekoppeld te kunnen schakelen en van gedachte te wisselen.

De implementatie van het Peekaboo Performance Programma geeft ons heldere inzichten in hoe een verandertraject in zijn werking gaat en in wat dit resulteert & oplevert binnen de organisatie. 

Organisaties die jarenlang op eenzelfde wijze aangestuurd en geleid worden en - in meer of mindere mate - te maken hebben met een veranderende omgeving/klanten. Bedrijven die moeite hebben om een focus aan te brengen en een koers te bepalen. Ik denk dat relatief kleinere bedrijven baat hebben bij een ondersteuning op het vlak van duurzaam groeien.

Wat me is bijgebleven is dat we 0-meting hebben gedaan vanuit het MT met een kijk op de organisatie en dat wij als MT sceptischer waren over de organisatie dan onze eigen medewerkers. Over het algemeen zul je wellicht zien dat (zelf)beeld van het MT over de organisatie hoger ligt dan het eigen personeel. Dat vond ik opvallend maar ook wel interessant om te zien.

Klant:
Ronald, directeur & eigenaar
Branche: 
Online bureau voor websites & E-commerce
lees meer klantervaringen